ATENTIE: Comenzile plasate in aceasta perioada se vor livra dupa 4-7 zile de la data inregistrarii comenzii !
 
 

Termeni si Conditii


1. DEFINITII

Edormitor este societatea care administreaza domeniul www.edormitor.ro si subdomeniile acestuia (numit in continuare \"SITE\").
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
CONTINUT are urmatoarea definitie:
toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre un angajat/colaborator Edormitor prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Edormitor UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre Edormitor intr-o anumita perioada;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Edormitor are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
date referitoare la Edormitor, sau alte date privilegiate ale acesteia.
PRODUSE si SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre Edormitor, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT-ul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Edormitor (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Edormitor si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite Edormitor intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre Edormitor, prin care Edormitor este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.
TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre Edormitor CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Edormitor, indiferent de modalitatea de livrare.
TAXA DE TIMBRU VERDE – valoarea exprimata in lei, platita de catre Edormitor catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.
NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra PRODUSELOR/SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre Edormitor intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Edormitor cu referire la informatiile continute de acesta.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Edormitor
UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Edormitor, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate Edormitor isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Edormitor, In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa Departamentului Customer Support al Edormitor, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Edormitor isi deruleaza operatiunile pe SITE.
Edormitor nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre Edormitor ca avand valoarea unui CONTRACT.
Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Edormitor isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSE si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA, vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Edormitor la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.
CONTRACTUL se considera incheiat intre Edormitor si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la Edormitor, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre Edormitor
Pentru COMENZILE ce urmeaza a fi ridicate din magazinele Edormitor, preturile si rezervarile PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea COMENZII de catre CLIENT.
Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Edormitor pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii Edormitor
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

3. COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca Edormitor poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Edormitor, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.
Edormitor poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre Edormitor, in cazul platii online;
datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

4. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
In cazul platilor online Edormitor nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.
Pretul poate fi modificat de catre Edormitor, in orice moment, fara preaviz.
Edormitor atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Edormitor va informa CLIENTUL asupra pretului corect.
Preturile PRODUSELOR de pe SITE nu sunt valabile pentru reteaua de magazine Edormitor

5. MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT.
Edormitor va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Edormitor va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR numai pe teritoriul Romaniei.
In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, Edormitor va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. Edormitor poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Edormitor, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

6. MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA.


Prestator:

Casa Creative Elegance Impex SRL
Nr. reg. com.: J40/3517/2016
CUI: 35773130
Adresa: Str. Arbore Zamfir Nr.4B Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0773.916.747